Partners

 

Canson Fine Art papper – en del av fotohistorien.
År 1865 beviljades Canson patent på ett system som förenklade processen för fotografier samt förbättrade kvaliteten i mörka toner, detta till ett lägre pris.

Denna uppfinning belönades på den internationella fotoutställning 1892.

97 år senare, 1989 påbörjades digital Fine Art utskrifter på Arches akvarellpapper på Nash Edition i Los Angles. Dessa pionjärer inom digitala utskrifter valde den högsta kvalitet, precis som världens mest berömda artister hade 500 år före dem.

 

3P – ProPrintPaper
En serie fotopapper främst anpassad för yrkesfotografer som har behov av bra kvalité till ett bra pris.

 

Amatruda – La carta di Amalfi
Amalfi i Italien var bland de första städerna i Europa att tillverka papper för hand, man tror att detta skedde redan innan 1200-talet. Traditionen av att tillverka papper i Amalfi lever kvar och Amatruda bevarar stolt sin hantverkartradition. Kända personer som använt papper från Amalfi är bl.a Mozart, Verdi, Shiller, Lord Byron, Rossini, Beethoven och Oscar Wilde.

 

Mikael Kjellström – Hemsida
Som fotograf är det viktigt att synas samt att ha en hemsida som inte bara ser bra ut utan också är lätt att underhålla.
Fotograf Mikael Kjellström har jobbat i över tjugo år för stora nyhetstidningar i ett flertal länder som Sverige, Canada, England och USA. Den stora erfarenheten inom fotografi gör att du  får en hemsida anpassad efter dina behov som fotograf.
Kontakta Mikael för hjälp med att bygga din hemsidahttp://www.pixdesk.ca/