Om oss

Fotografi för alla

Välkommen till super space studio.

Vi hjälper till med nya och gamla fotografier. Här kan du få dina egna bilder utskrivna eller köpa papper för att själv skriva ut dina bilder.

Inramning, köp en färdig ram eller låt oss bygga en ram och göra inramningen åt dig.

Det bästa ljuset får du i en studio. Hyr en av våra hyrstudios, inga begränsingar, högt i tak och stora panoramafönster ger dig möjligheter att skapa unika bilder. Vill du ljussätta själv – vi har studioutrustningen åt dig, blixtar, skärmar, vindmaskin!

Vill du lära dig mer?
– Delta i en av våra workshops för att lära dig mer inom fotografi.
– Bra bilder är bäst på papper därför är vi extra stolta att kunna presentera vårt galleri där vi kommer att visa upp flera spännande fotografer.

super space studio
Lingatan 1, Prästängen
452 33 STRÖMSTAD
epost: info(at)c-infinity.se
tel. 0526-10160

Välkommen på besök, vi är oftast på plats alla vardagar men kontakta oss gärna innan!
Öppettider måndag -fredag ca. kl. 10-15

3s fasad Om oss

Över 35 års av erfarenhet inom fotografi.

Om super space studio och Marco Iaconelli.
År 1982 startade IFEA foto&data, en kombinerad foto&data butik och därefter fortsatte Marco Iaconelli som frilans och porträttfotograf med egen studio och har även fått flera utmärkelser för sina bilder.

2003 placerade sig Marco Iaconelli på sjätteplats i Svenskt mästerskap i Porträttfotografi med två bilder som belönades med bronsmedaljer.

Årets stora fotohändelse är Svenskt mästerskap i porträttfotografi, 2004 avgjordes tävlingen i Hjo. Fotograf Marco Iaconelli i Strömstad fick som enda fotograf en guldmedalj och därmed tagit Sveriges bästa porträttbild 2004.

SM i Porträttfotografering 2013. Silver i klassen Porträtt och guld i klassen Fine Art gav Marco Iaconelli en sammanlagd tredje plats.

Vald till Årets leverantör 2017 av SvPF – Svenska Porträttfotografers förbunds medlemmar.

 

Alow Om oss