Om oss

Välkommen till super space studio i Strömstad.

Vi erbjuder ett stort antal tjänster inom fotografi så som utskrifter, försäljning av fotopapper, inramning, ramar och hyrstudio.

Inramning med egen ramverkstad och en stor sortering av egen importerade ramlister från Italien som ger oss ett unikt sortiment och möjlighet att skräddarsy ram efter dina önskemål.  Tillsammans med handskuren passepartout av syrafri kartong för absolut bästa arkivbeständighet och vårt exklusiva reflexfria artglas vilket ger ett slutresultat långt utöver det vanliga både i kvalité, utseende och arkivbeständighet. Naturligtvis har vi också många standard färdigramar av god kvalité att välja.

Fotografi utskrifter  Vi hjälper till med utskrifter av nya och gamla fotografier, vi restaurerar och återställer fotografier, bilder som bleknat eller på annat sätt är skadade. Vi säljer även papper för utskrifter av egna bilder. Besök c-infinity.se vår webshop för att utforska ett av marknadens bästa sortiment av fotopapper.

Hyrstudio  Det bästa ljuset får du i en studio, inga begränsningar, högt i tak och stora panoramafönster ger dig möjligheter att skapa unika bilder. Vill du ljussätta själv – vi har studioutrustningen åt dig, blixtar, skärmar, vindmaskin!

Välkommen på besök, vi är oftast på plats tidigare och senare men kontakta oss gärna innan!
Öppettider måndag – torsdagar ca. kl. 10-14

super space studio
Lingatan 1, Prästängen
452 33 STRÖMSTAD
epost: info(at)c-infinity.se
tel. 0526-10160

3s fasad Om oss

Välkommen till super space studio – Fotografi, utskrifter, bilder, ramar och inramning i Strömstad.

 

karta 3S Om oss

Karta. Du hittar oss i Strömstad endast 5min. från E6 och är närmaste granne med Norge i norr och Tanum i söder.

Vår historia – Över 35 års av erfarenhet inom fotografi 

År 1982 startade IFEA foto&data, en kombinerad foto&data butik och därefter fortsatte Marco Iaconelli som frilans och porträttfotograf med egen studio och har även fått flera utmärkelser för sina bilder.

2003 placerade sig Marco Iaconelli på sjätteplats i Svenskt mästerskap i Porträttfotografi med två bilder som belönades med bronsmedaljer.

Årets stora fotohändelse är Svenskt mästerskap i porträttfotografi, 2004 avgjordes tävlingen i Hjo. Fotograf Marco Iaconelli i Strömstad fick som enda fotograf en guldmedalj och därmed tagit Sveriges bästa porträttbild 2004.

SM i Porträttfotografering 2013. Silver i klassen Porträtt och guld i klassen Fine Art gav Marco Iaconelli en sammanlagd tredje plats.

Vald till Årets leverantör 2017 av SvPF – Svenska Porträttfotografers förbunds medlemmar.