Inramning

Vi dekorerar vårt hem med fina saker och nu kan du också göra personliga fotografier och konstverk rättvisa med fina ramar som inte bara skyddar bilden utan också lyfter fram bilden.

Ramar.
Rama in dina fotografier, posters och häng upp tavlorna på väggen. Välj mellan stor sortering av prisvärda standardramar, finns i storlekar från 13x18cm upp till 70x100cm. Eller kanske välj måttanpassade ramar som vi själva bygger från vackra trälister från Italien.

Passepartouter.
Vi anpassar och handskär passepartouter till lämpliga proportioner för ram, naturligtvis använder vi bara syrafria passepartouter av högsta kvalitet som inte bara är snyggt utan också skyddar bilden.

Glas.
Låt dig förundras av reflexfritt glas, nästintill obefintliga reflexer synliggör papprets struktur och ger bilden ett större djup, mer lyster, skärpa och kontrast.

Plexi.
Modernt, spännande och minimalistiskt då skall du välja en montering på akrylglas. Nu också på metallicpapper som förhöjer effekten ytterliggare.

Välkommen in på ett besök och välj en montering och ram som ger just dina bilder det skydd och personliga prägel som du vill ha.